Heidi Peijari markkinointi- ja viestintätehtäviimme

Heidi Peijari aloitti markkinointi- ja viestintätehtävissämme maaliskuun puolivälissä. Toimipisteenään hänellä on Lahden yksikkömme.

Peijari vastaa kokonaisvaltaisesti markkinoinnistamme ja viestinnästämme koko Öhman Groupin osalta.  Peijari on toiminut yli 20 vuotta kehittämis- ja johtotehtävissä ammatillisen koulutuksen-, nuorille suunnatun yrittäjyyskasvatuksen sekä työhönvalmennuksen parissa. Hänellä on erityisesti vahvat näytöt tuloksellisesta projektien johtamisesta sekä organisaatioiden toimintojen kehittämisestä palvelumuotoilun keinoin.

– Heidillä on monipuolinen ja pitkä kokemus liiketoimintojen kehittämisestä useassa eri organisaatioissa. Haimme joukkoomme markkinoinnin ja viestinnän moniosaajaa, jolla on myös kykyä viedä eteenpäin palvelu- ja asiakasprosessejamme. Heidi on erinomainen henkilö viemään eteenpäin yritystämme yhdessä innostuneen osaajajoukkomme kanssa yhtenä Suomen parhaiten palvelevana trukkien myynti-, huolto, -vuokraus sekä varaosatoimittajana, kertoo Öhman Trukkien varatoimitusjohtaja Patrik Öhman.

– On ollut erinomaisen hienoa päästä mukaan rautaisten ammattilaisten joukkoon, jossa parhaan asiakaskokemuksen eteen tehdään yhdessä tiiminä kaikki mahdollinen. Öhman Trukeilla on hieno joukko alan ammattilaisia ja mahtava tekemisen meininki. Ei ihme, että asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä palveluihimme. Nämä seikat tekevät työtehtävän vastaanottamisen erityisen mieluisaksi, toteaa Heidi Peijari.