trukin NOSTOKAPASITEETTI 1.0 – 2.5 T

HELIn sähkökäyttöiset vastapainotrukit kuuluvat kaikki G-sarjaan, pois lukien pienten trukkien EFG -mallisarja. 5,0 T ja siitä pienemmät trukkimallit on juuri päivitetty ja EFG-mallisarja on julkaistu. HELIn valtti on loistava hinta/laatu-suhde!

HELI CPD- sähkötrukit ovat edullisin vaihtoehto pienissä sähkötrukeissa, mutta edustaa HELIn päämallisarjaa G-sarjaa. Tämä trukkimalli on 4-pyöräinen ja yhdellä ajomoottorilla sekä tasauspyörästöllä. G1-sarjalaista on saatavissa sekä lyijy- että litiumakullisena. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

CPD10-25G

HELI CPD- sähkötrukit ovat edullisin vaihtoehto pienissä sähkötrukeissa, mutta edustaa HELIn päämallisarjaa G-sarjaa. Tämä pieni 3-pyöräinen takapyörävetoinen trukki on hinnaltaan ylivoimainen trukki kevyeen ajoon. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

CPD13-15G

HELI CPD- sähkötrukit ovat edullisin vaihtoehto pienissä sähkötrukeissa, mutta edustaa HELIn päämallisarjaa G-sarjaa. Tämä trukkimalli on 3-pyöräinen ja kahdella ajomoottorilla. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

CPD15-20G
HELI vastapainotrukki sähkö

HELI EFG- sähkötrukit ovat HELIn ja Jungheinrich:n yhteistyön tulos. Erittäin laadukas trukki kahdella ajomoottorilla. Tämä trukki on 4-pyöräinen malli. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

EFG316-320
HELI sähkötrukki DSC_3342

HELI EFG- sähkötrukit ovat HELIn ja Jungheinrich:n yhteistyön tulos. Erittäin laadukas trukki kahdella ajomoottorilla. Tämä trukki on 3-pyöräinen malli. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

EFG216