NOSTOKAPASITEETTI 1.0 – 2.5 T

HELIn sähkökäyttöiset vastapainotrukit kuuluvat kaikki G-sarjaan, pois lukien pienten koneiden EFG -mallisarja. 3,5T ja siitä pienemmät mallit on juuri päivitetty ja EFG-mallisarja on julkaistu. HELIn valtti on loistava hinta/laatu-suhde!

HELI CPD- sähkötrukit ovat edullisin vaihtoehto pienissä sähkötrukeissa, mutta edustaa HELIn päämallisarjaa G-sarjaa. Tämä malli on 4-pyöräinen ja yhdellä ajomoottorilla, sekä tasauspyörästöllä. Vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

CPD10-25G

HELI CPD- sähkötrukit ovat edullisin vaihtoehto pienissä sähkötrukeissa, mutta edustaa HELIn päämallisarjaa G-sarjaa. Tämä 3-pyöräinen takapyörävetoinen on hinnaltaan ylivoimainen pieni trukki kevyeen ajoon. Vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

CPD13-15G

HELI CPD- sähkötrukit ovat edullisin vaihtoehto pienissä sähkötrukeissa, mutta edustaa HELIn päämallisarjaa G-sarjaa. Tämä malli on 3-pyöräinen ja kahdella ajomoottorilla. Vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

CPD15-20G

HELI EFG- sähkötrukit ovat HELIn ja Jungheinrich:n yhteistyön tulos. Erittäin laadukas kone kahdella ajomoottorilla. Tämä yksilö on 4-pyöräinen malli. Vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

EFG16-20

HELI EFG- sähkötrukit ovat HELIn ja Jungheinrich:n yhteistyön tulos. Erittäin laadukas kone kahdella ajomoottorilla. Tämä yksilö on 3-pyöräinen malli. Vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

EFG16