TRUKKIHUOLTO

Huollamme ja korjaamme kaikki trukki- ja vetomestarimerkit joko toimipisteillämme tai asiakkaan tiloissa huoltoautolla liikkuen. Trukkihuollon vasteaikamme Etelä-Suomessa on keskiarvoltaan yksi päivä.

Henkilökuntaamme kuuluu 7 asentajaa, joilla kaikilla on täysvarusteltu trukkihuoltoauto. Trukkikorjaamot sijaitsevat Lahdessa, Vantaalla ja Heinolassa. Muu Suomi hoituu tarvittaessa yhteistyökumppaneiden avulla. Laajemmissa trukkiremonteissa rahtaamme korjauskohteen lähimmälle korjaamollemme ja tuomme vuokratrukin tilalle.

Trukkien ja vetomestareiden kehittyessä jo perinteiset polttomoottoritrukitkin ovat muuttuneet teknisesti huomattavasti monimutkaisemmiksi. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja olemme ajan tasalla tekniikan kehittymisessä javoimme taata kyvyn korjata kaikkia trukkeja laadukkaasti.

Suoritamme myös haastavammat trukkienmuutostyöt kuten mastojen lyhentämiset tai muut mittavat rakennemuutokset.

TRUKKIEN AKKUELVYTYS

Elvytämme vanhat ja käytetyt trukkiakut. Lyijyakkujen sulfatoituminen on pääasiallinen syy trukkiakkujen heikentyneeseen kapasiteettiin ja virhetoimintaan. REPLUS-teknologia antaa trukkiakuillesi uuden elämän.

Koko trukkiakuston tai yksittäisten kennojen uusinta on normaali toimintatapa, kun trukkiakun kapasiteetissa havaitaan heikentymistä. Ulkonäön perusteella tai yleismittaria käyttäen on mahdoton selvittää mitä trukkiakulle tapahtuu esimerkiksi heikommalla jännitteellä kovassa rasituksessa. Käyttämillämme Energic Plus- akkuelvyttimillä tiedetään varmasti trukkiakun todellinen kunto sekä poistetaan sulfatoituminen.

Elvytyksessä akku kuljetetaan jollekin korjaamoistamme tai tarvittaessa tuomme myös siirtovalmiin akkuelvyttimen asiakkaan tiloihin. Prosessin pituus yhdelle akulle on n. 2 vuorokautta. Elvytyksellä on korjaava vaikutus akun kunnolle sulfatoitumisen osalta, mutta myös vakavammat ongelmat paikallistetaan ja saadaan sitä kautta poistettua.

Akkuelvytys on kustannustehokkain ratkaisu ylläpitämään sähkötrukkien ajovoima-akkuja ja sillä voidaan käsitellä kaiken kokoiset lyijyakut. Tutustu prosessiin tarkemmin esitteistä.

Akkujen elvytys

Maksuton trukkien tarvekartoitus

Pyydä meiltä maksuton trukkien tarvekartoitus. Tulemme tarvittaessa paikan päälle ja arvioimme trukkien tarpeen tiloihin ja käyttötarpeisiin nähden. Etsimme yhdessä sopivimman ratkaisun oli se sitten trukkien uusintaa, vanhojen trukkien lunastusta tai trukkien vuokrausta. Logistiikkaa optimoimalla voidaan saada aikaan merkittäviä säästöjä!

OTA YHTEYTTÄ

OTA YHTEYTTÄ
TRUKKIhuollon työtilaukset, akkujen elvytykset

PYYDÄ TARJOUS TRUKKIHUOLLOSTA