Trukkihuolto

Huollamme ja korjaamme kaikki trukki- ja vetomestarimerkit joko toimipisteillämme tai asiakkaan tiloissa huoltoautolla liikkuen. Trukkihuollon vasteaikamme Etelä-Suomessa on keskiarvoltaan yksi päivä.

Henkilökuntaamme kuuluu 14 asentajaa, jotka liikkuvat tarvittaessa myös paikan päälle täysvarustetulla trukkihuoltoautolla. Trukkikorjaamomme sijaitsevat Lahdessa, Heinolassa ja Hangossa. Yhteistyöverkostomme avulla hoidamme myös muualla Suomessa olevat trukkikorjaustarpeet.

Laajemmissa trukkiremonteissa rahtaamme korjauskohteen lähimmälle korjaamollemme ja tuomme vuokratrukin tilalle. Trukkien ja vetomestareiden kehittyessä jo perinteiset polttomoottoritrukitkin ovat muuttuneet teknisesti huomattavasti monimutkaisemmiksi. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja olemme ajan tasalla tekniikan kehittymisessä javoimme taata kyvyn korjata kaikkia trukkeja laadukkaasti. Suoritamme myös haastavammat trukkienmuutostyöt kuten mastojen lyhentämiset tai muut mittavat rakennemuutokset.

ÖHMAN TRUKIT HUOLTAA
ÖHMAN TRUKIT HUOLTO MENOSSA
ÖHMAN TRUKIT TRUKKIHUOLTOAUTOT PIHASSA

Pyydä tarjous trukkihuollosta

 

Trukkihuollon työtilaukset, 

tekniset kysymykset ja akkujen elvytykset:

 

Roope Virtanen

010 420 4433 

050 575 2272

Kjell Wuori

010 420 4433 

050 575 2272

Trukkiakun kuntotarkastus ja elvytys

Elvytämme vanhat ja käytetyt trukkiakut. Lyijyakun sulfatoituminen on pääasiallinen syy trukkiakun heikentyneeseen kapasiteettiin ja virhetoimintaan. REPLUS-teknologia antaa trukkiakullesi uuden elämän.

Koko trukkiakuston tai yksittäisten kennojen uusinta on normaali toimintatapa, kun trukkiakun kapasiteetissa havaitaan heikentymistä. Ulkonäön perusteella tai yleismittaria käyttäen on mahdoton selvittää mitä trukkiakulle tapahtuu esimerkiksi heikommalla jännitteellä kovassa rasituksessa. Käyttämillämme Energic Plus- akkuelvyttimillä tiedetään varmasti trukkiakun todellinen kunto sekä poistetaan sulfatoituminen. Trukkiakun elvytys tapahtuu jollakin korjaamoistamme ja tarvittaessa tuomme myös siirtovalmiin akkuelvyttimen asiakkaan tiloihin hakiessamme elvytettävän akun korjaamollemme. Prosessin pituus yhdelle akulle on n. 2 vuorokautta. Elvytyksellä on korjaava vaikutus akun kunnolle sulfatoitumisen osalta. Myös vakavammat ongelmat paikallistetaan ja saadaan sitä kautta poistettua. Trukkiakun elvytys on kustannustehokkain ratkaisu ylläpitämään sähkötrukkien ajovoima-akkuja ja sillä voidaan käsitellä kaiken kokoiset trukin lyijyakut. Tutustu prosessiin tarkemmin alla olevista esitteistä.

ÖHMAN TRUKIT GENEROI TRUKKIAKU

Maksuton trukkien tarvekartoitus

Pyydä meiltä maksuton trukkien tarvekartoitus. Tulemme tarvittaessa paikan päälle ja arvioimme trukkien tarpeen tiloihin ja käyttötarpeisiin nähden. Etsimme yhdessä sopivimman ratkaisun oli se sitten trukkien uusintaa, vanhojen trukkien lunastusta tai trukkien vuokrausta. Logistiikkaa optimoimalla voidaan saada aikaan merkittäviä säästöjä!

OTA YHTEYTTÄ