Öhman Trukit myy kaikki HELI trukit
HELI TRUKIT

HELI on Kiinan vanhin ja suurin trukkivalmistaja yli 60 vuoden historiallaan ja sen tuoteskaala kattaa nostokaluston pumppukärrystä konttikurottajaan. HELI valmistaa vuosittain yli 300 000 trukkia.

HELI sähkötrukilla saat selvää säästöä! Lataa vertailutaulukko

Testaa, paljonko säästät hankkiessasi meiltä uuden HELI litiumakullisen sähkötrukin verrattuna käytettyyn dieseltrukkiin. Siirry laskentataulukkoon tästä.

MAFI VETOMESTARIT

MAFI on saksalainen 1957 vuonna perustettu yritys, joka valmistaa vetomestareita ja perävaunuja. MAFI on kehittänyt 60-luvulla lauttavaunun, joka on edelleen maailmassa hyvin suosittu perävaunu-malli.

NOSTON KÄÄNTÖMASTOTRUKKI
NOSTON TRUKIT

Öhman Trukit Oy valmistaa ja myy NOSTON kääntömastotrukkeja. Trukki on suunniteltu pitkän tavaran käsittelyyn ahtaissa tiloissa, josta lisää esitteessämme. Nostoluokat ovat 5 – 9 tonnia ja ohjaamon voi tilata vasemmalle tai oikealle puolelle. Mastot, lisälaitteet ja tarvikkeet suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

HANKI TRUKKI OSAMAKSULLA TAI TRUKKILEASINGILLA

Voit hankkia uuden trukin myös joko osamaksulla tai trukkileasingilla. Molemmissa maksutavoissa on mahdollista sopia eri pituisia sopimuskausia.

Osamaksusopimuksessa trukki maksetaan yleensä kuukausierissä sovitun maksukauden ajan. Viimeisen maksuerän jälkeen trukin omistusoikeus siirtyy trukin ostajalle.

Leasingrahoituksessa on mahdollista hankkia trukki kokonaan omaksi lunastamalla leasingkauden lopuksi trukin jäännösarvon.

Yleisimmät trukkileasing- vaihtoehdot ovat:

Rahoitusleasing, jossa sopimus sisältää vain itse trukin vuokrauksen määräajaksi.

Huoltoleasing, jossa sopimus sisältää trukin lisäksi määräaikaishuollot määräajaksi.

Kunnossapitoleasing, jossa sopimus sisältää trukin lisäksi sen täyden kunnossapidon määräajaksi.

Yleisimmät sopimuspituudet:

36 kk, eli 3 vuotta

60 kk, eli 5 vuotta

Sopiva leasing- tai osamaksumuoto haetaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ilmainen trukkien tarvekartoitus

Pyydä meiltä ilmainen trukkien tarvekartoitus. Tulemme tarvittaessa paikan päälle ja arvioimme trukkien tarpeen tiloihin ja käyttötarpeisiin nähden. Etsimme yhdessä sopivimman ratkaisun oli se sitten trukkien uusintaa, vanhojen trukkien lunastusta tai trukkien vuokrausta.

Logistiikkaa optimoimalla voidaan saada aikaan merkittäviä säästöjä!

Patrik Öhman
0400 494 002 patrik.ohman[at]ohmantrukit.fi

Risto Niukkanen
050 431 0101 risto.niukkanen[at]ohmantrukit.fi

Kimmmo Kytölaakso
050 305 0030 kimmo.kytolaakso[at]ohmantrukit.fi