Öhman Trukit on kolmekymmentä vuotta vanha yritys toimialanaan TRUKIT.
Palvelukirjo käsittää kaiken mitä tuohon sanaan liittyy.

Öhman Trukit Oy ( ÖT ) on aloittanut toimintansa 1989. Liiketoiminta on jalostunut alkutaipaleen trukkihuollosta kattamaan myös kaikki muut palvelut trukkeihin liittyen. ÖT osti vuonna 1999 Lahden Trukkipalvelu Oy:n ( LTP ), joka hoitaa lyhyt- ja pitkäaikaisen trukkivuokrauksen. ÖT hoitaa maahantuonnin, myynnin, varaosat ja huollon.

Heinolan ensimmäisen toimipisteen jälkeen yritykset ovat laajentuneet toimipisteiden muodossa myös Lahteen ja Vantaalle järjestäen näin paremmat mahdollisuudet palvella Etelä-Suomen alueella. Trukkimyynti, varaosat ja vuokraus hoituu koko Suomen alueella omin voimin ja trukkihuolto ulottumamme ulkopuolella yhteistyökumppaneiden avulla. Omaa henkilökuntaa on tällä hetkellä 14 henkeä.

Uusien trukkien myynti alkoi Clarkin jälleenmyynnillä 90-luvun lopulla. Clark Lift Finlandin liiketoiminta ostettiin 2005, jonka seurauksena Clarkin jälleenmyynti muuttui maahantuonniksi. Kiinalaisen HELI-trukin maahantuonti oli aloitettu 2004. Lisäksi ÖT valmistaa NOSTON kääntömasto- ja sahatrukkeja ja hoitaa myös aiemmin Suomessa valmistettujen OK ja NORMET trukkien kunnossapidon, varaosat sekä teknisen tuen. Trukkivuokrauksen tarpeisiin on maahantuotu useita eri trukkimerkkejä vuosien saatossa.

Lähes 30-vuotisen historian suurimpia haasteita ovat olleet 90-luvun alun lama, sekä 2008 vuoden finanssikriisi ja siitä seurannut velkasaneeraus. Yritysten historian pituus on kuitenkin todettu suurimmaksi vahvuudeksi ja ammattitaidon pohjaksi. Henkilökunnan osaaminen trukkialalla on paikoin pidempi kuin yritysten historia.

Ideologiamme on asiakaslähtöisyys

Pyrimme hoitamaan asiakkaan minkä tahansa trukkeihin liittyvän tarpeen mahdollisimman vaivattomasti asiakkaan näkökulmasta. Palveluistamme tarkemmin kotisivujen niihin tarkoitetuissa osioissa.

HENKILÖSTÖ

Omaa henkilökuntaa on tällä hetkellä 14 henkeä. Olipa haasteesi mikä tahansa, henkilökuntamme ratkaisee sen, sillä me tunnemme trukit.

HENKILÖSTÖ

AKKUELVYTYS

Elvytä vanhat ja käytetyt akut. Lyijyakkujen sulfatoituminen on pääasiallinen syy akkujen heikentyneeseen kapasiteettiin ja virhetoimintaan. REPLUS-teknologia antaa akuillesi uuden elämän.

LUE LISÄÄ

 

TOIMIPISTEET

Toimipisteitä meillä on Lahdessa, Heinolassa ja Vantaalla sekä myyntikonttori Alajärvellä. Muun Suomen trukkitarpeet hoituvat tarvittaessa yhteistyökumppaneiden avulla.

YHTEYSTIEDOT