VARAOSAT JA TARVIKKEET

Tuomme maahan alkuperäisiä ja  huippulaadukkaita tarvikeosia, sekä erilaisia trukkitarvikkeita ja lisälaitteita ympäri maailmaa, kaikkiin trukkimerkkeihin ja -malleihin. Toimitamme varaosia myös useisiin muihin laitteisiin, mm. pyöräkuormaajiin, kurottajiin, lukkeihin sekä erilaisiin nostolaitteisiin. Toimittajaverkostomme kasvaa jatkuvasti ja mahdollistaa vaikeidenkin osien löytämisen. Varaosapalvelumme perusta on asiakaslähtöisyys: Teemme osien hankkimisesta asiakkaalle mahdollisimman helppoa, vain yksi soitto tai sähköposti riittää. Kaikilla osillamme on aina takuu ja ne toimitetaan asiakkaan toivomusten mukaan nopeasti ja luotettavasti perille.

Asiakkaan täydellinen palvelu on meille kunnia-asia, toivotamme Sinut tervetulleeksi mukaan lukuisten pitkäaikaisten ja tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

SUODATTIMET
JARRUOSAT
Trukkipyörät
Hydrauliikkaosat
Lisälaitteet
Haarukat, tarvikkeet
Moottorin osat
Valot ja majakat
Jäähdytysosat
Akkulaturit
Akut
Sähkömoottorit

NEXEN UMPIKUMIRENKAAT

NEXEN on maailman suurimpia rengasvalmistajia ja merkki on tuttu kaikkialla missä pyörä vain pyörii. Sitä käyttävät mm. Coca-Cola, GM, Mercedes Benz, Ford, Samsung, LG, Heineken, lukuisat satamat ja lentokentät jne. Trukkirengaspuolella NEXEN on ensiasennusrengas mm. Clark, Doosan ja Hyundai trukeissa. NEXEN on todellinen huipputuote, jossa yhdistyvät hyvät jousto-ominaisuudet, kestävyys ja näyttävä ulkonäkö. Eikä yhtään haittaa, että se on hinnaltaan hyvinkin edullinen. Maailmalla NEXEN mm. kilpailee rinta rinnan trukkirenkaiden ykkösmerkin Continentalin kanssa, kaikessa muussa paitsi hinnassa!

Kauttamme myös laadukkaat ilmakumirenkaat tarvikkeineen sekä renkaiden lumiketjut, nastoitukset ja talvipinnoitukset. Umpikumirenkaiden puristukset rengasprässillä aina 20 tuumaan saakka.

KATSO ESITE

Ilmainen trukkien tarvekartoitus

Pyydä meiltä ilmainen trukkien tarvekartoitus. Tulemme tarvittaessa paikan päälle ja arvioimme trukkien tarpeen tiloihin ja käyttötarpeisiin nähden. Etsimme yhdessä sopivimman ratkaisun oli se sitten trukkien uusintaa, vanhojen trukkien lunastusta tai trukkien vuokrausta. Logistiikkaa optimoimalla voidaan saada aikaan merkittäviä säästöjä!

OTA YHTEYTTÄ

OTA YHTEYTTÄ,
TRukkivaraosat ja trukkitarvikkeet

Atte Vesalainen
044 0222 883
010 420 4434

Pyydä varaosatarjous