MEILTÄ SAAT KAIKKI

TRUKKIVARAOSAT JA TRUKKITARVIKKEET

Tuomme maahan alkuperäisiä ja huippulaadukkaita trukkitarvikeosia, trukkitarvikkeita ja lisälaitteita ympäri maailmaa, kaikkiin trukkimerkkeihin ja trukkimalleihin.

Varastossamme on laaja valikoima trukkivaraosia ja toimitamme trukkivaraosat asiakkaalle yleensä muutamassa päivässä. Toimittajaverkostomme on laaja ja mahdollistaa vaikeidenkin trukkiosien löytämisen. Trukkivaraosapalvelumme perusta on asiakaslähtöisyys: teemme osien hankkimisesta mahdollisimman helppoa, vain yksi soitto tai sähköposti meille riittää. Kaikilla osillamme on aina takuu ja ne toimitetaan toivomusten mukaan nopeasti ja luotettavasti perille.

Meiltä saat esimerkiksi:

Trukin sähköosat –  trukkisuodattimet – trukkimoottorin ja sytytyksen osat – trukin jarruosat – trukin jäähdytyksen osat – trukkiohjauksen osat – trukkimaston osat – LPG-osat ja kaasuosat rungon ja hytin osat – voimansiirron osat  – pumppukärryn osat – trukin renkaat – NEXEN umpikumirenkaat – trukkiakut – trukkimastot – trukkihaarukat – trukin istuimet – trukin pientarvikkeet – trukin lisälaitteet. 

Edustamamme kiinalaisen HELIn trukkivaraosien lisäksi meiltä varaosat myös muihin kiinalaisiin merkkeihin. Merkkeinä esimerkiksi Hangcha, EP, Liugong, Shangli, Baoli, Utilev ja Yellowline.

Toimitamme trukkivaraosia myös useisiin muihin laitteisiin. Käyttökohteina mm. pyöräkuormaajat, kurottajat, lukit sekä erilaiset nostolaitteet.

 

Asiakkaan täydellinen palvelu on meille kunnia-asia, toivotamme Sinut tervetulleeksi mukaan lukuisten pitkäaikaisten ja tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

trukkiSUODATTIMET
trukkiJARRUOSAT
Trukkipyörät
Hydrauliikkaosat
trukin Lisälaitteet
Haarukat, tarvikkeet
TRUKKIMoottorin osat
Valot ja majakat
Jäähdytysosat
TRUKKIAkkulaturit
TRUKKIAkut
TRUKIN Sähkömoottorit

Pyydä trukkivaraosien tarjous

OTA YHTEYTTÄ
Trukkivaraosat ja trukkitarvikkeet

Anssi Naakka
040 725 4756
010 420 4434

Atte Vesalainen
044 0222 883
010 420 4434

NEXEN UMPIKUMIRENKAAT

NEXEN on maailman suurimpia rengasvalmistajia ja merkki on tuttu kaikkialla missä pyörä vain pyörii. Sitä käyttävät mm. Coca-Cola, GM, Mercedes Benz, Ford, Samsung, LG, Heineken, lukuisat satamat ja lentokentät jne.

Trukkirengaspuolella NEXEN on ensiasennusrengas mm. Clark, Doosan ja Hyundai trukeissa. NEXEN trukkirengas on todellinen huipputuote, jossa yhdistyvät hyvät jousto-ominaisuudet, kestävyys ja näyttävä ulkonäkö. Eikä yhtään haittaa, että se on hinnaltaan hyvinkin edullinen. Maailmalla NEXEN mm. kilpailee rinta rinnan trukkirenkaiden ykkösmerkin Continentalin kanssa, kaikessa muussa paitsi hinnassa!

Kauttamme myös laadukkaat trukkien ilmakumirenkaat tarvikkeineen sekä trukkirenkaiden lumiketjut, nastoitukset ja talvipinnoitukset. Trukkien umpikumirenkaiden puristukset rengasprässillä aina 20 tuumaan saakka.

KATSO ESITE osta verkkokaupasta