Öhman Trukit aloitti MAFI:n maahantuonnin

Öhman Trukit aloitti 1.3 alkaen MAFI Transport Systems -edustajana. MAFI on saksalainen vetomestari- ja perävaunuvalmistaja ja omaa huippulaadukkaan tuotevalikoiman 60 vuoden kokemuksella. MAFI valmistaa kaikki tuotteensa Saksan tehtaallaan Tauberbischofsheimissä. MAFI:lla on tarjota kattavasti Suomen kysynnän mukaiset vetomestari- ja perävaunutyypit. MAFI tunnetaan perinteikkäänä vetomestarivalmistajana ja suurimpana mainintana olkoon lauttavaunujen kehittäminen 60-luvun alussa.

Öhman Trukit on erikoistunut vetomestareiden korjaamiseen 2000-luvun alusta alkaen ja nyt satunnainen vetomestareiden kauppaaminen kohdentuu yhden merkin edustukseen. Öhman Trukit on tilannut demo-käyttöön yhden hyvin varustellun MAFI-vetomestarin nelivetoisena 32T vetopöydän nostokyvyllä ja kaikilla yleisillä eri perävaunuihin tarvittavilla sähkö-, paineilma- tai hydrauliikkaliitännöillä. Tämä demo-kone on mahdollista varata käyttöön. Voit myös sopia lyhyemmän tutustumisen siihen.

Suomessa yleisin nelivetoinen vetomestarimalli.