Öhman Trukit aloitti MAFI:n maahantuonnin

Öhman Trukit aloitti 1.3 alkaen MAFI Transport Systems -edustajana. MAFI on saksalainen vetomestari- ja perävaunuvalmistaja ja omaa huippulaadukkaan tuotevalikoiman 60 vuoden kokemuksella. MAFI valmistaa kaikki tuotteensa Saksan tehtaallaan Tauberbischofsheimissä. MAFI:lla on tarjota kattavasti Suomen kysynnän mukaiset vetomestari- ja perävaunutyypit. MAFI tunnetaan perinteikkäänä vetomestarivalmistajana ja suurimpana mainintana olkoon lauttavaunujen kehittäminen 60-luvun alussa.

Öhman Trukit on erikoistunut vetomestareiden korjaamiseen 2000-luvun alusta alkaen ja nyt satunnainen vetomestareiden kauppaaminen kohdentuu yhden merkin edustukseen. Öhman Trukit on tilannut demo-käyttöön yhden hyvin varustellun MAFI-vetomestarin nelivetoisena 32T vetopöydän nostokyvyllä ja kaikilla yleisillä eri perävaunuihin tarvittavilla sähkö-, paineilma- tai hydrauliikkaliitännöillä. Tämä demo-kone on mahdollista varata käyttöön. Voit myös sopia lyhyemmän tutustumisen siihen.

Suomessa yleisin nelivetoinen vetomestarimalli.
Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä (Accept) evästeiden käytön, sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sivuston sisältöä ja mainontaa, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä. Lue tarvittaessa lisää evästeiden käytöstä rekisteriselosteesta tai kohdasta "More info".