Nyt meiltä Nexen-renkaat ja vaihtopalvelut

Öhman Trukit Oy:n rengasvarastoa on kasvatettu laajasti sekä umpikumi- että ilmakumirenkaiden osalta. Heinolan rengasprässin lisäksi myös Lahteen on hankittu uusi rengasprässi nopeuttamaan renkaiden vaihtotöitä.

Nexen-umpikumirengas toimii ensiasennusrenkaana useassa eri trukkimerkissä ja omaa erittäin hyvän hinta/laatu -suhteen. Varastosta löytyvät kaikki yleiset rengaskoot ja varastoa päivitetään kysynnän mukaisesti. Käyttämämme rengasmerkit on valittu nimenomaan laadun perusteella perustuen valmistajien ja omiin käytännön testeihimme.

ÖT:n valttina rengasmyynnissä on kuitenkin ehdottomasti nopeus, unohtamatta hyvää hintaa ja laatua.

Rengasmyynti: puhelin 010 4204434, tai sähköposti anssi.naakka[at]ohmantrukit.fi tai atte.vesalainen[at]ohmantrukit.fi