Nyt kannattaa huoltaa trukki kevätkuntoon!

trukkivaraosat ja tarvikkeet Öhman Trukeilta

Nyt on sopiva aika huoltaa trukki kevätkuntoon. Kaikkiin huhtikuussa tilattuihin, vähintään 3 suodatinta sisältäviin suodatinpaketteihin kevätalennus -20% jo valmiiksi edullisista hinnoistamme.

Saat toiveidesi mukaiset trukin huoltotarvikkeet edullisesti ja nopeasti perille toimitettuna kaikkiin trukkimerkkeihin ja malleihin.

Tilaa soittamalla 010 420 4434 tai sähköpostitse anssi.naakka@ohmantrukit.fi.

Saat alennuksen, kun mainitset alennuskoodin KEVÄT2021.

Tilatessasi ilmoita trukkisi merkki, malli ja sarjanumero sekä mitä suodattimia ja varaosia tai tarvikkeita trukkiisi kaipailet. Annamme tarjouksen pyydetyistä osista, jonka jälkeen voit tehdä ostopäätöksesi.

Muistathan, että meiltä saa kaiken trukkeihin liittyvän: jos olet hankkimassa trukkia, haluat vuokrata trukin, kaipaat trukkiisi varaosia tai tarvikkeita, olet vailla huoltopalvelua, tarvitset nostopalvelua, tai haluat vaikkapa lyhentää mastoa tai tehdä muita vaativia muutostoimenpiteitä, on oikea osoite aina Öhman Trukit Oy.

Palvelemme mielellämme kaikissa trukkiasioissa!

Trukkivaraosat: 010 420 4434
Trukkimyynti: 010 420 4431
Trukkivuokraus: 010 420 4432
Trukkihuolto: 010 420 4433

Kaikki yhteystietomme löydät verkkosivustoltamme täältä.

PS: Uudesta verkkokaupastamme löydät reilu parin sadan tuotteen valikoiman trukkivaraosia ja tarvikkeita. Käy tutustumassa verkkokauppaamme klikkaamalla: https://verkkokauppa.ohmantrukit.fi . 

Suodatinalennus ei koske verkkokaupan tuotteita.