Toimitusjohtajan terveiset 28.4.2020

Vakaata talouskasvua ja kotiutumista uusiin toimitiloihin

Tämä uudistunut uutiskirjeemme tuo Sinulle terveiset Öhman Trukkien toiminnasta ja tulevaisuuden näkymistä.

Öhman Trukit on kotiutunut hyvin Lahden tiloihin aikaisemmista tiloistamme Lotilasta. Muutto vuonna 2018 Metallikadulle Lahteen on ollut onnistunut ratkaisu. Saimme lisää tilaa trukkien säilytykseen ja korjaamoon sekä toimistotiloihin. Muuton myötä myös varastotila renkaille ja varaosille on kasvanut huomattavasti. Mittava toimistotilojen laajennus ja korjaamotilojen uudistus ovat myös parhaillaan käynnissä.

Edustamiemme merkkien Heli, Clark ja Mafi vetomestareiden myynti on ollut hyvää myös viimeisenä puolivuotiskautena. Tämän selittää tunnettuutemme luotettavana trukkien toimittajana ja osaajana trukkien myynnissä, vuokrauksessa, huollossa ja varaosatoimituksissa. Lisäksi pystymme toimittamaan trukit varsin nopealla aikataululla Euroopassa sijaitsevien välivarastojen takia. Malleistamme Heli ja Clark ovat toimitettavissa erityisen nopeasti asiakkaalle toimitusajan ollessa vain kaksi viikkoa.

Trukkivuokraus on kasvanut myös edellisiin vuosiin verrattuna. Yli 200 koneen vuokrakalustomme kasvaa noin 10 % vauhdilla. Olemme panostaneet myös erikoiskoneisiin ja pystymme tarjoamaan asiakkaalle kaikki mahdolliset erikoiskoneet terminaalitraktorista yli 10 metriä nostaviin työntömastotrukkeihin.

Varaosamyyntimme kattaa edelleen kaikki merkit ja mallit kaikkiin trukkeihin. Renkaita löytyy lähes kaikkiin trukkimalleihin ja pystymme asentamaan ne nopeasti heti varastosta omilla rengasprässeillämme niin Heinolassa, Lahdessa kuin Vantaallakin.

Trukkihuollon osalta Lahden, Vantaan ja Heinolan toimipisteiden toimintamme on ollut vakaata. Viime vuosien noin 10 % prosentin tasainen kasvu on jatkunut edelleen.

Oman trukkimerkkimme valmistus alkaa jälleen

Pitkän tavaran kuljetukseen ja muutoinkin kovaan käyttöön tarkoitetun oman trukkimerkkimme NOSTON -kääntömastotrukin valmistus on päätetty kysynnän takia aloittaa uudelleen. NOSTON numero 2. valmistunee tämän vuoden loppuun mennessä. Valmistimme ensimmäisen NOSTONin prototyypin jo vuonna 2009, mutta jouduimme sen aikaisen finanssikriisin takia hautaamaan hankkeen yli 10 vuoden ajaksi.

Maailman vallitsevasta tilanteesta huolimatta, olemme pystyneet toimimaan normaalisti ja yrityksemme tulevaisuuden näkymät näyttävät tällä hetkellä kohtuullisen vakailta. Tällä hetkellä päätoimipisteellemme Lahteen saapuu uusia trukkeja normaaliin tapaan kahden viikon välein, josta varustelun ja tarkastuksen jälkeen viemme koneen asiakkaalle. Myös muissa toimipisteissämme Heinolassa, Vantaalla ja Alajärvellä toimintamme jatkuu normaaliin tapaan asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla palvellen.

Hyvää kevättä!

 

Yhteistyöterveisin,

 

Kari Öhman

toimitusjohtaja, Öhman Trukit Oy / Öhman Group

 

Öhman Trukit Oy on osa Öhman Groupia. Samaan konserniin kuuluu myös Lahden Trukkipalvelu Oy, hoitaa lyhyt- ja pitkäaikaisen trukkivuokrauksen. Öhman Trukit hoitaa maahantuonnin, myynnin, varaosat ja huollon. Olemme toimineet alalla vuodesta 1989.