Trukkien varaosat ja tarvikkeet kaikkiin merkkeihin ja malleihin -takuulla!

– Yksi sähköposti tai puhelinsoitto riittää, helpommaksi trukkien varaosien kysyminen ja tilaaminen ei voi mennä, toteaa 15 vuotta Öhman Trukkien varaosamyyntiä luotsannut varaosapäällikkö Anssi Naakka.

Öhman Trukit Oy:llä on yli 30-vuoden kokemus trukkien myynti-, vuokraus-, huolto- ja varaosatoimituksista. Meillä on laajat maahantuontiverkostot, työntekijämme ovat pitkään alalla toimineita ammattilaisia ja palveluasenteemme on priimaa – haluamme palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

– Tutkin asiakkaalle parhaat vaihtoehdot ja etsin parhaan toimittajan jo ennen tarjousta, eli tarjous on aina selkeä ja helposti tulkittavissa. Tiedustelen asiakkaan tilanteen, jotta osaan ehdottaa hänelle parhaiten sopivaa kokonaisuutta toimitukseen liittyen, Anssi jatkaa.

– Palvelumme on nopeaa, hinnat ovat edulliset, tuotteet laadukkaat sekä kaikilla tuotteillamme on aina takuu. Kauppa on reilua, ja kerron kyllä mikäli asiakas saisi tuotteen edullisemmin esimerkiksi suoraan maahantuojalta.

– Toimittamamme tuotteet ovat lähes poikkeuksetta alkuperäisosia tai hyvin laadukkaita tarvikeosia. Tarvikeosista saamme selville myös laatutiedot tarvittaessa. Toimittajamäärämme on valtava, tuomme maahan osia noin 15 eri maasta useilta kymmeniltä eri toimittajilta ja meillä on myös paljon yhteyksiä suoraan valmistaviin organisaatioihin. Toimitamme trukkeihin kaiken tarvittavan, olipa kyse sitten trukin suodattimesta, lisälaitteesta tai vaikka koko moottorista. Maahantuomme myös esimerkiksi korealaista huippulaadukasta NEXEN-umpikumirengasta, joka täyttää suurimmatkin laatuvaatimukset, Anssi luonnehtii.

– Käännämme viimeisenkin kiven eli hyvin harvoin emme saa tuotetta tarjottua. Ei ole häpeä olla nopea, meillä ei asioita unohdeta vaan asiakas saa vastauksen yleensä saman päivän aikana. Mahdolliset reklamaatiot hoidetaan myös viipymättä. Tilinavauskaavakkeita ei meillä tarvita, asiakakkaan yhteystiedot riittää tilauksen tekemiseen, ennakkolaskuja emme harrasta vaan kaikki tuotteet laskutetaan toimituksen jälkeen.

Yhteydenotto varaosa-asioissa ja NEXEN -rengasasioissa :

Anssi Naakka, anssi.naakka[at]ohmantrukit.fi tai puhelin 040 725 4756.

Atte Vesalainen, atte.vesalainen[at]ohmantrukit.fi tai puhelin 044 022 2883.

********************************************************************************************

 

Myymme uudet ja käytetyt trukit.

Huollamme kaikki trukkimerkit- ja mallit.

Vuokraamme lyhyeen ja pitkäaikaiseen käyttöön.

Varaosat ja tarvikkeet kaikkiin merkkeihin ja malleihin.

 

We know forklifts – Parasta trukkipalvelua yli 30-vuoden kokemuksella.