Oppilaitos – hyödynnä edullista ja joustavaa trukkivuokraustamme!

TRUKKI VUOKRALLE OPPILAITOKSIIN

Trukkivuokrausta oppilaitoksiin

– Vuokraamme trukkeja laajasta valikoimastamme – pienistä yrityksistä isoihin toimijoihin ja myös julkiselle sektorille. Olemme myös useiden vuosien ajan olleet monen eri ammatillisen oppilaitoksen suosikki trukkivuokrauksessa, myyntipäällikkö Risto Niukkanen toteaa.

Mikä tekee meistä suositun trukkivuokraamon oppilaitosten näkövinkkelistä?

– Syitä on varmasti useita. Meillä on mittava trukkikalusto, josta löytyy monen hintaisia trukkeja jokaiseen tarpeeseen. Lisäksi uudet, maahantuomamme HELI trukit ovat markkinoiden edullisimmat. Suurimmassa osassa tapauksia löydämme oikean hintaisen ja oikeanlaisen tuotteen, joka pysyy hankinnan kustannusrajoitteiden puitteissa, Niukkanen luonnehtii. 

– Olemme myös kokonaistaloudellisesti edullisin ja ymmärrämme vuosien kokemuksella oppilaitosten olosuhteet ja käyttäjätarpeet. Emme esimerkiksi veloita kesäkuukausista, jolloin useissa oppilaitoksissa ei ole tuolloin opetusta, Niukkanen korostaa.

Laajasta valikoimasta löytyy trukki kaikkiin tarpeisiin

Öhmanrent Oy kuuluu trukkikonserniin, jolla on yli 30-vuoden kokemus trukkialalta. Myymme, vuokraamme, huollamme ja myymme myös trukkivaraosat kaikkiin trukkimerkkeihin ja malleihin. Palvelemme näin kaikissa trukkiasioissa.

Vuokrattava trukkikalustomme kattaa noin 200 trukkia lavansiirtovaunusta terminaalitraktoreihin. Olemme vahvasti erikoistuneet myös harvinaisempiin trukkitarpeisiin. Lisäämme trukkikalustoamme jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Toimitamme trukit joustavasti omalla vaihtolava-autollamme ja yhteistyökumppaneidemme trukkien kuljetukseen tarkoitetulla kalustolla. Trukkitoimituksen yhteydessä kuljettaja antaa trukista tarvittaessa käyttökoulutuksen.

Trukkivuokrauksen yhteystiedot sekä trukkihinnasto nähtävillä sivustollamme täällä.