Öhman Trukit Oy:lle uusi toimipiste Hankoon

Uusi Öhman Trukit toimipiste avattu Hankoon!

Euroports Hanko Oy:n korjaamopalvelut ovat siirtyneet 1.9.2023 liikkeenluovutuksella Öhman Trukit Oy:lle. Korjaamotoimintojen ulkoistus koskettaa kahdeksaa henkilöä, jotka liikkeenluovutuksen yhteydessä siirtyivät Öhman Trukit Oy:n palvelukseen. Liikkeenluovutus ei vaikuta Öhman Trukit Oy:n muihin liiketoimintohin.

– Olemme toimineet yli 30 vuotta trukkialalla ja tarjoamme kaikki trukkeihin liittyvät palvelut trukkimyynnistä ja vuokrauksesta varaosiin ja huoltoon saakka. Uusi Hangon toimipisteemme tarjoaa kaikki samat trukkipalvelut kuin muutkin toimipisteemme Lahdessa ja Heinolassa. Lisäksi pystymme entistäkin vahvemmin palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaita Hangossa ja Hangon alueella sekä lähikaupungeissa, kertoo toimitusjohtaja Kari Öhman Öhman Trukit Oy:stä.

Palvemme trukkimyynti, trukkivaraosa- ja trukkivuokraus -asioissa koko Suomen alueella. Trukkihuolto palvelee toimipisteissämme Lahdessa, Heinolassa ja Hangossa sekä niiden lähialueilla asentajien liikkuessa huoltoautoilla paikan päälle. Trukkihuollon ulottumattomissa olevat alueet hoidamme pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme avulla.

Yhteyshenkilömme Hangossa:

Trukkihuollon työnjohto Kjell Wuori

puh. 040 594 4573, sähköposti kjell.wuori@ohmantrukit.fi

Trukkimyynti ja vuokraus Kari Öhman

puh. 0400 494 001, sähköposti kari.ohman@ohmantrukit.fi

Katso kaikki yhteystietomme tästä.

 

Hangon toimipisteemme sijaitsee Hangon keskustassa satama-alueen vieressä, johon on helppo poiketa.

Tervetuloa!

 

P.S. Nyt kannattaa hyödyntää erinomainen pinontatrukkitarjouksemme ÖT verkkokaupassamme, klikkaa tarjoustuotteisiin tästä.