Öhman Trukit Oy – 35 vuotta vahvaa trukkiosaamista!

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 35 vuotta siitä, kun Öhman Trukit Oy ja Öhmanrent Oy perustettiin vuonna 1989. Liiketoiminta on jalostunut alkuvuosien trukkihuollosta kattamaan myös muut trukkeihin liittyvät palvelut.

– Alkuvuosina keskityimme trukkihuoltoon, jota teimme Heinolasta käsin. Vuosien saatossa palvelumme laajeni kattamaan trukkien maahantuonnin, myynnin, vuokrauksen ja varaosien myynnin. Laajensimme hiljalleen toimintamme koko Suomeen, ja nykyään pääpaikkamme sijaitsee Lahdessa. Heinola toimii edelleen yhtenä toimipisteenämme ja olemme vastikään avanneet uuden toimipisteen Hankoon, kertoo toimitusjohtaja Kari Öhman.

– Teimme syksyllä 2023 Euroports Finland Oy:n kanssa kaupat heidän korjaamoliiketoiminnastaan ja se antoi meille mahdollisuuden perustaa uusi täyden palvelun toimipiste Uudenmaan alueelle. Hangossa sijaitsevassa toimipisteessä tarjoamme kaikki samat palvelut kuin muissakin toimipisteissämme. Uuden toimipisteemme avulla tuomme kaivattua palvelua alueen asiakkaille, joilla on aiemmin ollut vastaavien palveluiden ääreen jopa kahden tunnin matka Helsinkiin tai Turkuun. Paikallinen palvelumme tarjoaa asiakkaillemme nopeutta ja kustannustehokkuutta, Kari Öhman perustelee.

Yrityksemme kasvuun ja monipuolisuuteen on vaikuttanut myös tytäryhtiömme Öhmanrent Oy. – Öhman Trukit konserni täyttää 35 vuotta, joista minä olen ollut mukana täysipäiväisesti 13 vuotta, laskeskelee Öhmanrentiä luotsaava Patrik Öhman. – Matkaan on mahtunut ehkä jopa keskivertoa enemmän pieniä ja vähän isompiakin haasteita, mutta viimeisimmät vuodet ovat olleet osoitus siitä, että kova työ on kannattanut. Riskinottokyky on meillä ollut aina aika korkea, mutta uskon suunnan ja vauhdin olleen lopulta oikea. Olemme vakiinnuttaneet asemamme hienosti markkinoilla ja koko konsernin jalusta on nykyään hyvin vahva. Ja mikä tärkeintä, olemme pystyneet toimimaan omana itsenämme ja tekemään työn teosta sen arvoista, että siihen kannattaa tuhlata kolmannes elämästä, Patrik Öhman vakuuttaa.

Tutustu tarkemmin yritystarinaamme tästä.

Tervetuloa trukkipäivään kesäkuussa

35-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestämme 7.6. klo 10-14 trukkipäivän Lahden toimipisteessämme – tervetuloa mukaan!

 

ENNAKKOTIETOA PÄIVÄN OHJELMASTA:

  • Öhman Groupin toiminnan esittelyä
  • HELI-trukkimalliston esittely ja mahdollisuus koeajaa trukkeja
  • NOSTON kääntömastotrukin esittely
  • Varaosanäyttely ja trukkirengasesittely
  • Trukkiakkujen elvytyksen esittely
  • Trukkilisälaitteiden esittely (Cascade, Arvi Helin)
  • Siemensin rahoittajan edustaja tarjoamassa räätälöityjä erikoisrahoitustarjouksia

Tarjolla kahvia ja virvokkeita.

Lisäksi tapahtumaan rekisteröityneille tarjoamme Kusmiku Street Foodin antimia. Rekisteröinnin avulla varmistamme riittävän tarjoilumäärän. Jos et osallistu ruokailuun, sinun ei tarvitse erikseen rekisteröityä.

Klikkaa rekisteröintiin tästä.

KUSMIKU STREET FOOD ÖHMAN TRUKIT TRUKKIPÄIVÄ

 

 

 

 

HELI trukkien maahantuontia 20-vuotta

Öhman Trukit aloitti 20 vuotta sitten HELI-trukkien maahantuonnin Kiinasta. Näiden vuosien aikana Öhman Trukit on tuonut Suomeen yli 800 HELI trukkia, joista noin 450 on ollut HELI sähkötrukkeja.

 

  HELI TRUKKEJA

 

 

 

HELI Li-ion-akulla on pitkä, 5 vuoden tai 10 000 tunnin takuu.

Uusi HELI litiumsähkötrukki tuo selvää säästöä!

Miksi ajaisit vanhalla ja polttoainetta kuluttavalla dieseltrukilla, kun samaan hintaan tai jopa edullisemmin voit käyttää uutta, hiljaista ja savutonta HELI-litiumsähkötrukkia? Olemme laatineet vertailutaulukon, jonka avulla voit testata säästömahdollisuutesi uuden HELI-litiumsähkötrukin ja vanhan dieseltrukin välillä. Lataa taulukko tästä .

Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä (Accept) evästeiden käytön, sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sivuston sisältöä ja mainontaa, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä. Lue tarvittaessa lisää evästeiden käytöstä rekisteriselosteesta tai kohdasta "More info".