cLARK LAVANSIIRTOVAUNUT

PPX(S)20 on Clarkin suorituskykyisin lavansiirtovaunu jopa 12 km/h ajonopeudellaan ja 2000 kg kapasiteetilla. Clark lavansiirtovaunun saa ajotasolla ja sivutuilla tai ilman. Tämä lavansiirtovaunu on AC-järjestelmällä.

CLARK PPX(S)20

PX20 on hyvin pienirunkoinen 2000 kg nostava lavansiirtovaunumalli, johon on silti saatavilla ajotaso. Tämä lavansiirtovaunu on AC-järjestelmällä.

CLARK PX20

WPX18 on erittäin pienikokoinen 1800 kg nostava lavansiirtovaunu, joka on saatavilla vain perässä käveltävänä. Huoltovapaat akut ja AC-järjestelmä. PPX ja PX- lavansiirtovaunumalleja huomattavasti kevyempi.

CLARK WPX18

WPX20 on erittäin pienikokoinen 2000 kg nostava lavansiirtovaunu, joka on saatavilla vain perässä käveltävänä. AC-järjestelmä. PPX ja PX-lavansiirtovaunumalleja huomattavasti kevyempi.

CLARK WPX20

WP15 on 1500 kg nostava lavansiirtovaunu, joka on erittäin kustannustehokas ratkaisu. Pienet huoltovapaat akut, DC-järjestelmä. Saatavana vain perässäkäveltävänä. Erittäin pieni ja kevyt lavansiirtovaunu.

CLARK WP15

WPio12 on sähkötoiminen pumppukärry 1200 kg nostokyvyllä. Todella pieni ja kevyt, mutta sähköisellä ajolla ja nostolla. Irrotettavalla nopeasti ladattavalla litium-akulla. Loistava pumppukärry esim. jakeluautoihin.

CLARK WPio 12