heli SÄHKÖtrukiT, NOSTOKAPASITEETTI 1.5 – 2.0 T

HELIn sähkökäyttöiset vastapainotrukit kuuluvat kaikki G-sarjaan, pois lukien pienten sähkötrukkien H4 -mallisarja. HELI CPD -sähkötrukit ovat edullisin vaihtoehto pienissä sähkötrukeissa. HELI on päivittänyt kaikkia nostoteholuokkia ja uusi H4-mallisarja on julkaistu. 

Sähkökäyttöisiä vastapainotrukkeja on saatavissa 0.8 – 10 T nostokyvyllä. Kaikki HELI sähkötrukit ovat saatavilla lämmitetyllä ohjaamolla ja soveltuvat myös ulkokäyttöön. Litiumakullisissa malleissa akusto on lämmitetty, jolloin sitä voi käytön lisäksi säilyttää myös ulkona. 

HELI litiumakut ovat huoltovapaita ja niissä on 5 vuoden tai 10 000 tunnin takuu, riippuen siitä kumpi ennemmin täyttyy.

HELI sähkötrukkien valtti on loistava hinta/laatu-suhde!

HELI CPD15-38 H4 sähkötrukki on erittäin laadukas trukki yhdellä ajomoottorilla. Tämä sähkötrukki on 4-pyöräinen malli ja sitä on saatavilla litium- tai lyijyakulla. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD15-38H4
HELI G2 SARJAN SÄHKÖTRUKKI

Tämä sähkötrukki -malli  on laadukas ja saatavilla 4-pyöräisenä, yhdellä ajomoottorilla sekä tasauspyörästöllä ja litiumakullisena. Sähkötrukin vakio- ja lisävarusteet esitteessä.

HELI CPD15-20G2
HELI CPD10-20 G3 LITIUM SÄHKÖTRUKKI

Tämä trukkimalli on 4-pyöräinen ja kahdella ajomoottorilla. Sähkötrukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD15-20G3
Öhman Trukit HELI sähkötrukki

Tämä trukkimalli on 3-pyöräinen ja kahdella ajomoottorilla. Sähkötrukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD15-20SQG3

Hinnaltaan ylivoimanen sähkötrukki kevyeen ajoon! Tämä pieni 3-pyöräinen takapyörävetoinen sähkötrukki soveltuu parhaiten kevyeen ajoon. Sähkötrukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD13-15G