SÄHKÖtrukiT, NOSTOKAPASITEETTI 1.5 – 2.0 T

HELIn sähkökäyttöiset vastapainotrukit kuuluvat kaikki G-sarjaan, pois lukien pienten sähkötrukkien EFG -mallisarja. HELI CPD -sähkötrukit ovat edullisin vaihtoehto pienissä sähkötrukeissa. HELI on päivittänyt kaikkia nostoteholuokkia ja uusi EFG-mallisarja on julkaistu. HELIn valtti on loistava hinta/laatu-suhde!

HELI G2 SARJAN SÄHKÖTRUKKI

Tämä sähkötrukki -malli  on laadukas ja saatavilla 4-pyöräisenä, yhdellä ajomoottorilla sekä tasauspyörästöllä ja litiumakullisena. Sähkötrukin vakio- ja lisävarusteet esitteessä.

HELI CPD15-20G2
HELI CPD10-20 G3 LITIUM SÄHKÖTRUKKI

Tämä trukkimalli on 4-pyöräinen ja kahdella ajomoottorilla. Sähkötrukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD15-20G3

Hinnaltaan ylivoimanen sähkötrukki kevyeen ajoon! Tämä pieni 3-pyöräinen takapyörävetoinen sähkötrukki soveltuu parhaiten kevyeen ajoon. Sähkötrukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD13-15G
Öhman Trukit HELI sähkötrukki

Tämä trukkimalli on 3-pyöräinen ja kahdella ajomoottorilla. Sähkötrukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD15-20G3
HELI vastapainotrukki sähkö

HELI EFG- sähkötrukki on erittäin laadukas trukki kahdella ajomoottorilla. Tämä sähkötrukki on 4-pyöräinen malli. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI EFG316-20
HELI sähkötrukki DSC_3342

HELI EFG- sähkötrukki on erittäin laadukas trukki kahdella ajomoottorilla. Tämä sähkötrukki on 3-pyöräinen malli. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI EFG216