heli diesel- tai kaasutrukki, NOSTOKAPASITEETTI 4.0 –  5.0 T

HELI:ltä on saatavissa G-sarjan tai H-sarjan polttomoottoritrukit, siten että G on pääsarja ja H edullisempi mallisarja. 4.0 – 5.0 T nostokyvyllä on tällä hetkellä saatavissa vain G-sarjan trukkeja. HELI trukkien valtti on loistava hinta/laatu-suhde!

HELIn G-sarja on polttomoottoritrukkien pääsarja ja  niitä on saatavissa diesel- ja nestekaasu-käyttöisenä. Trukkien hydrauliikassa vakiona mekaaniset vivut ratin vieressä. Uudessa G3-sarjassa on jaettu voimansiirto, joka vähentää trukin tärinän huomaamattomalle tasolle. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPCD40-50G3
H3 SERIES 4-5T HELI TRUKKI NESTEKAASU/DIESEL

HELIn H3-sarjan trukit ovat hyviä  perustrukkeja ja niitä on saatavissa diesel- ja nestekaasu-käyttöisenä. Moottorit täyttävät uudet Euro Stage5 määräykset. Trukkien hydrauliikassa vakiona mekaaniset vivut ratin vieressä. Edullinen vaihtoehto hieman kevyempään käyttöön. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPYD40-50G3

HELI G3 sarjan polttomoottorikäyttöinen maastotrukki. Maastotrukki  on saatavissa vain diesel-käyttöisenä. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPCD50G3 MAASTOTRUKKI