Trukkitarvikkeiden verkkokauppamme on avautunut!

trukkituotteet verkkokauppa

Tervetuloa trukkitarvikkeiden ja -laitteiden verkkokauppaamme!

Öhman Trukit on juuri avannut trukkialan tuotteisiin keskittyvän verkkokaupan. Miksi on päädytty avaamaan trukkitarvikkeita ja laitteita myyvä verkkokauppa Öhman Trukit Oy:n Patrik Öhman ja Anssi Naakka?

– Halusimme avata verkkokaupan, jossa myymme tarkasti valikoituja, laadukkaita trukkituotteita. Olemme toimineet yli 30-vuotta trukkialalla ja tiedämme, mitkä varaosat ja tarvikkeet toimivat parhaiten Suomen olosuhteissa. Lisäksi laajat maahantuontiverkostot ja pitkät yhteistyökumppanuudet mahdollistavat tuotteiden myymisen kilpailukykyiseen hintaan. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja koska asiakkaamme eivät välttämättä ehdi normaalin työpäivän aikana tekemään trukkitarvikkeisiin liittyviä ostoksiaan, nyt heillä on siihen paremmin mahdollisuus, Patrik Öhman kertoo verkkokaupan avaamisen taustoja.

Öhman Trukit verkkokaupan valikoimaan kuuluu erilaisia varastotrukkeja, trukkirenkaita, akkutarvikkeita, istuimia, nestekaasu- ja hydrauliikkatarvikkeita, jatko- ja nostohaarukoita ja paljon muuta. Lisäksi 90% tuotteista toimitetaan 1-4 arkipäivässä.

-Verkkokaupassamme on valikoima ns. trukkialan perustuotteita ja se edustaa murto-osaa tuotevalikoimastamme. Olemme keränneet verkkokauppaan mielestämme hyvän kattauksen trukkituotteita ja valikoimaa tullaan laajentamaan tulevaisuudessa. Tarkoituksenamme on pitää verkkokauppamme mahdollisimman selkeänä. Tästä syystä verkkokaupassamme ei ole liikaa tuotteita ja asiakkaan on helppo löytää haluamansa tuote ilman suurta tuoteviidakkoa. Haluamme myös muistuttaa, että meiltä löytyy edelleen kaikki mitä asiakas ikinä trukkiinsa tarvitsee, Anssi Naakka kertoo.

– Verkkokaupalla haluamme palvella asiakkaitamme monipuolisemmin, emme siis ole vähentämässä palveluitamme vaan päinvastoin. Kaikki tuotteemme ovat edelleen tilattavissa myös puhelimitse ja sähköpostitse entiseen tapaan, Naakka muistuttaa.

 

Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille!

verkkokauppa.ohmantrukit.fi 

 

Mikäli et löydä sopivaa varaosaa, tarviketta tai trukkituotetta verkkokaupastamme, otathan yhteyttä myyjiimme. Klikkaa yhteystietoihin tästä.

 

 

 Öhman Group konserniin kuuluu Öhman Trukit Oy ja Lahden Trukkipalvelu Oy. Öhman Trukit Oy hoitaa maahantuonnin, myynnin, varaosat ja huollon. Lahden Trukkipalvelu Oy hoitaa lyhyt- ja pitkäaikaisen trukkivuokrauksen. Olemme perheyritys ja toimineet alalla vuodesta 1989.

Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä (Accept) evästeiden käytön, sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sivuston sisältöä ja mainontaa, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä. Lue tarvittaessa lisää evästeiden käytöstä rekisteriselosteesta tai kohdasta "More info".