600:s HELI trukki CLT Finland Oy:lle

Onnittelumme uuden HELI trukin hankinnasta CLT Finland Oy:lle!

Toimitimme muutama päivä sitten Pohjanmaalle Alajärven Hoiskoon 600:nnen maahantuomamme HELI trukin. Kyseinen HELI trukki oli myös ensimmäinen maahantuotu 7 tonnia nostava sähkötrukki.

– Trukki tulee meillä puutavaran käsittelyyn ja siirtelyyn pääosin hallin sisällä ja mahdollisesti myös ulkona. Sahatavaranippu voi sisältää parhaimmillaan 13 mottia puutavaraa ja painaa lähemmäksi 6 tonnia. Tästä syystä tarvitsimme järeämmän trukin, jotta nostotehoa on riittävästi, kertoo CLT Finlandin tuotannosta vastaava Markku Herrala.

– Valitsimme HELI sähkötrukin, koska se mahdollistaa materiaalin käsittelyn sisällä ja myös ulkona.  Myös HELI trukkien hyvä hinta-laatusuhde oli yksi valintamme perusteista. Ja arvostamme kovasti myös Öhman Trukkien myyntipäällikön Risto Niukkasen hyvää ammattitaitoa trukkiasioissa, Herrala kiittelee.

– HELIn sähköakussa näyttää virtaa myös hyvin piisaavan. Ollaan oltu tyytyväisiä, mukavan tuntuinen kone ja näppärä käsitellä, CLT Finlandin Herrala kehuu.

Artikkelimme kuvassa vasemmalta CLT Finlandin Teemu Isokangas, Markku Herrala, Timo Ahopelto, Juha Rintala ja Santeri Honko.

HELI CPD- sähkötrukit kuuluvat G3-sarjaan ja niitä on saatavilla sekä 6 tonnia että 7 tonnia nostavina. Malli on varusteltu kahdella ajomoottorilla, tasauspyörästöllä, märkälevyjarruilla sekä paineakulla. Lisäksi ne sisältävät automaattisen ajonopeuden hidastuksen käännettäessä.

Tarkemmat tiedot mallista nettisivuillamme täällä

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää: trukkimyynti, puh. 010 420 4431