Lämpimästi tervetuloa Öhman Trukeille Kimmo!

Haastattelussa ja ylläolevassa kuvassa on reilu kolmisen kuukautta sitten uusien ja käytettyjen trukkien myynnissä aloittanut Kimmo Kytölaakso.

Lämpimästi tervetuloa Öhman Trukeille Kimmo!

Kerro muutama sana itsestäsi ja taustasi sekä miten olet viihtynyt uudessa työssäsi.

– Kiitos! Olen viihtynyt ja tykkään hommasta, työporukka on mukava. Olen entinen ammattiurheilija ja sen jälkeen toiminut 14 vuotta autoalalla Lahdessa, josta yritysmyynnissä viisi vuotta. Päijät-Häme on toiminta-alueena yrityksineen tullut tätä kautta hyvinkin tutuksi.

Miten luonnehtisit työnkuvaasi, johon kuuluu edustamiemme ja maahantuomiemme HELI, Clark ja Mafi -trukkien myynti?

– Trukkimerkit ovat tulleet hyvin tutuiksi etenkin päätuotteemme HELIn osalta. HELIn hyvä hinta-laatusuhde ja kehitystyö etenkin sähkötrukeissa on ollut merkittävää ja tämän huomaa selvästi myös HELI sähkötrukkien kysynnässä. Myyntitiimimme tuki on myös auttanut mukavasti alkuun.

– Öhman Trukkien yli 30-vuoden osaaminen ja ammattitaito alalta vakuuttaa vahvasta osaamisesta ja sen huomaa myös myyntityössä – tuotteita on helppo myydä, koska yrityksellä on erittäin hyvin hanskassa koko repertuaari trukkien maahantuonnista, myynnistä, trukkivaraosista ja huollosta. Asiantuntemuksemme ja kokonaisvaltaisen palvelumme sekä hyvien eri rahoitusmuotojen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri sitä palvelua, jota he tarvitsevat, olivatpa he miltä alalta tahansa.

Miten vietät vapaa-aikaasi?

– Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu kisailu aktiivisesti agilityssä sekä mökkeily.

Kiitos haastattelusta Kimmo ja työn iloa!

– Kiitos!

***

Jos sinulla on tarvetta uudelle tai käytetylle trukille, ota yhteyttä Kimmoon:

Trukkimyyjä Kimmo Kytölaakso

Puh. 050 305 0030 tai 010 420 4431

sähköposti: kimmo.kytolaakso@ohmantrukit.fi

Muistathan myös huipputarjouksemme!

 

 Tarkemmat tiedot HELI sähkötrukista saat klikkaamalla tästä

Ota yhteyttä ja sovi tarvittaessa koeajosta Lahden toimipisteellämme.