NOSTOKAPASITEETTI 1.0 – 2.0 T

Nestekaasu- tai dieselkäyttöiset C15-sarjan CLARK-trukit ovat erinomainen valinta kovaan ja monipuoliseen käyttöön. Pneumaattisilla renkailla varustetut trukit tarjoavat vahvaa pitoa epätasaisilla pinnoilla ja muissa vaikeissa ja ahtaissa maasto-olosuhteissa, kuten rakennustyömaalla, lautatavaraa käsiteltäessä sekä sisä- ja ulkovarastoinnissa.

CLARK C 15, 18, 20S

NOSTOKAPASITEETTI 2.0 – 3.5 T

S-mallisarja on Clarkin 2017 vuonna julkaisema trukkimallisarja, josta on aluksi saatavilla 2.0 – 3.5T kokoluokka. S-sarja laajenee myös muihin kokoluokkiin korvaten C-mallisarjan. S-trukkimallit on saatavilla joko diesel- tai nestekaasukäyttöisinä. 2.0 – 3.5T kokoluokka on saatavilla myös paukkupyörillä. S-sarjan trukkeissa on vakiovarusteena märkälevyjarrut. Kaikki nykyaikaiset varusteet ovat joko vakiovarusteita tai saatavilla lisävarusteina. Clark trukkien S-sarja on erittäin hyvin muunneltavissa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti erilaisilla lisävaruste- kombinaatioilla.

CLARK S 20, 25, 30, 35

GTS-trukkimallit on saatavilla vain 2.0 – 3.3T kokoluokassa ja GTS edustaa Clarkin edullista trukkimallisarjaa. GTS-mallit on saatavilla joko diesel- tai nestekaasukäyttöisinä. GTS-trukkisarjassa on vakiovarusteena märkälevyjarrut. Clark trukit ovat erittäin hyvin muunneltavissa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti erilaisilla lisävaruste- kombinaatioilla.

CLARK GTS 20, 25, 30, 33

NOSTOKAPASITEETTI 4.0 – 5.5 T

C-mallisarja on Clark -trukkien Generation 2-sukupolvea. C-trukkimallit on saatavilla joko diesel- tai nestekaasukäyttöisinä. C-trukkisarjassa on vakiovarusteena märkälevyjarrut. Clark -trukit ovat erittäin hyvin muunneltavissa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti erilaisilla lisävaruste- kombinaatioilla.

CLARK C 40, 45, 50S, 55S

NOSTOKAPASITEETTI 6.0 – 8.0 T

C-mallisarja on Clark -trukkien Generation 2-sukupolvea. C-trukkimallit ovat saatavilla joko diesel- tai nestekaasukäyttöisinä. C-sarjan trukeissa on vakiovarusteena märkälevyjarrut. Clark -trukit ovat erittäin hyvin muunneltavissa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti erilaisilla lisävaruste- kombinaatioilla.

CLARK C 60, 70, 75, 80