CLARK sähkötrukit, NOSTOKAPASITEETTI 1.6 – 2.0 T

Clark -trukkien GEX-mallisarjaan kuuluvat erikokoiset 4-pyöräiset sähkökäyttöiset vastapainotrukit. Saatavilla myös litiumakulla. Kaikki trukkikokoluokat ovat kahdella ajomoottorilla ja märkälevyjarruilla olevia AC-koneita. 1.6 – 2.0T kokoluokka on 48V akulla. Clark -trukit ovat erittäin hyvin muunneltavissa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti erilaisilla lisävaruste- kombinaatioilla.

CLARK GEX 16, 18, 20S

Clark -trukkien GTX-mallisarjaan kuuluu 3-pyöräiset sähkökäyttöiset vastapainotrukit kokoluokassa 1.6 – 2.0T. Saatavilla myös litiumakulla. Trukit ovat kahdella ajomoottorilla ja märkälevyjarruilla olevia AC-koneita. Trukkiakun jännite on 48V. Clark -trukit ovat erittäin hyvin muunneltavissa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti erilaisilla lisävaruste- kombinaatioilla.

CLARK GTX 16, 18, 20S

CLARK sähkötrukit, NOSTOKAPASITEETTI 2.0 – 3.0 T

Clark -trukkien GEX-mallisarjaan kuuluvat erikokoiset 4-pyöräiset sähkökäyttöiset vastapainotrukit. Kaikki kokoluokat ovat kahdella ajomoottorilla ja märkälevyjarruilla olevia AC-koneita. 2.0 – 3.0T kokoluokka on 80V akulla. Saatavilla myös litiumakulla. Clark -trukit ovat erittäin hyvin muunneltavissa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti erilaisilla lisävaruste- kombinaatioilla.

CLARK GEX 20, 25, 30, 30S, 30L

CLARK sähkötrukit, NOSTOKAPASITEETTI 4.0 – 5.0 T

Clark -trukkien GEX-mallisarjaan kuuluvat erikokoiset 4-pyöräiset sähkökäyttöiset vastapainotrukit. Kaikki kokoluokat ovat kahdella ajomoottorilla ja märkälevyjarruilla olevia AC-koneita. Saatavilla myös litiumakulla. 4.0 – 5.0T kokoluokka on 80V akulla. Clark -trukit ovat erittäin hyvin muunneltavissa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti erilaisilla lisävaruste- kombinaatioilla.

CLARK GEX 40, 45, 50