NOSTOKAPASITEETTI 1.0 – 3.5 T

HELI:ltä on saatavissa G-sarjan tai H-sarjan polttomoottoritrukit, siten että G on pääsarja ja H on edullisempi mallisarja. Maastotrukki kuuluu G-mallisarjaan. HELI trukkien valtti on loistava hinta/laatusuhde!

HELIn G-sarja on polttomoottoritrukkien pääsarja ja sitä on saatavissa diesel- ja nestekaasu-käyttöisenä.  Trukkien hydrauliikassa on mekaaniset vivut ratin vieressä tai minivivut käsinojassa. Uudessa G3-sarjassa on jaettu voimansiirto, joka vähentää trukin tärinän huomaamattomalle tasolle. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPCD30-35 G3, HELI CPYD30-35 G3

HELIn H3 sarja on saatavissa diesel- ja nestekaasu-käyttöisenä. Trukkien hydrauliikassa on mekaaniset vivut ratin vieressä tai minivivut käsinojassa. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

CPCD10-35H, CPYD10-35H

HELIn G-sarjan uusi maastotrukki on saatavissa 2 000 kg – 3 500 kg nostokyvyllä ja sekä etu- että nelivetoisena. Maastotrukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

CPCD20-35 G3, maastotrukki

trukin NOSTOKAPASITEETTI 4.0 –5.0 T

HELI:ltä on saatavissa G-sarjan tai H-sarjan polttomoottoritrukit, siten että G on pääsarja ja H edullisempi mallisarja. 4.0 – 5.0 T nostokyvyllä on tällä hetkellä saatavissa vain G-sarjan trukki. HELI trukkien valtti on loistava hinta/laatu-suhde!

HELIn G-sarja on polttomoottoritrukkien pääsarja ja sitä on saatavissa diesel- ja nestekaasu-käyttöisenä. Trukkien hydrauliikassa vakiona mekaaniset vivut ratin vieressä. Uudessa G3-sarjassa on jaettu voimansiirto, joka vähentää trukin tärinän huomaamattomalle tasolle. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

CPCD40-50G3
H3 SERIES 4-5T HELI TRUKKI NESTEKAASU/DIESEL

HELIn H3-sarja on hyvä perustrukki ja sitä on saatavissa diesel- ja nestekaasu-käyttöisenä. Moottorit täyttävät uudet Euro Stage5 määräykset. Trukkien hydrauliikassa vakiona mekaaniset vivut ratin vieressä. Edullinen vaihtoehto hieman kevyempään käyttöön. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

CPYD40-50G3

trukin NOSTOKAPASITEETTI 5.0 –10.0 T

HELI:ltä on saatavissa G-sarjan tai H-sarjan polttomoottoritrukit, siten että G on pääsarja ja H edullisempi mallisarja. 5.0 – 10.0 T nostokyvyllä on tällä hetkellä saatavissa vain G-sarjan trukki. HELI trukkien valtti on loistava hinta/laatu-suhde!

HELI POLTTOMOOTTORI TRUKKI 5-10T

HELI G3 sarjan polttomoottorikäyttöinen trukki.5.0 – 10.0 T- kokoluokassa sitä on saatavissa vain diesel-käyttöisenä. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

CPCD50-100G3

HELI G3 sarjan polttomoottorikäyttöinen maastotrukki.5.0 – 10.0 T- kokoluokassa sitä on saatavissa vain diesel-käyttöisenä. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

CPCD50-100G3

trukin NOSTOKAPASITEETTI 12.0 –25.0 T

HELIn G-sarjan isot trukit nyt Stage5 moottoreilla. Perustekniikka on laadukkailla komponenteilla, kuten Cummins/Volvo moottorit, ZF-vaihteistot ja Meritor/Kessler vetoakselistot.Kuormantunteva hydrauliikka vähentää polttoaineen kulutusta. Huoltokohteet on helposti saatavilla hydraulisesti kallistuvan ohjaamon jaison aukeavan konekopan ansiosta. Trukin vakiovarustelu on hyvällä tasolla ja lisävarusteet on nähtävissä esitteessä. Joko TerminalWest tyyppisillä- tai kiinteillä haarukoilla. Voidaan varustaa myös sivuttain kallistuvalla kelkalla.

CPCP160 HELI DIESELTRUKKI ÖHMAN TRUKIT

HELI trukkien G-sarja on polttomoottoritrukkien pääsarja ja 12.0 – 16.0 T- kokoluokassa sitä on saatavissa vain diesel-käyttöisenä. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

CPCD120-160G
CPCD-25-T DIESELTRUKKI ÖHMAN TRUKIT

HELI trukkien G-sarja on polttomoottoritrukkien pääsarja ja 20.0 – 25.0 T- kokoluokassa sitä on saatavissa vain diesel-käyttöisenä. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

CPCD200-250G