SÄHKÖTRUKIT,  NOSTOKAPASITEETTI 1.5 – 2.0 T

HELIn sähkökäyttöiset vastapainotrukit kuuluvat kaikki G-sarjaan, pois lukien pienten sähkötrukkien H4 -mallisarja. HELI CPD -sähkötrukit ovat edullisin vaihtoehto pienissä sähkötrukeissa. HELI on päivittänyt kaikkia nostoteholuokkia ja uusi H4-mallisarja on julkaistu. HELIn valtti on loistava hinta/laatu-suhde!

HELI CPD15-38 H4 sähkötrukki on erittäin laadukas trukki yhdellä ajomoottorilla. Tämä sähkötrukki on 4-pyöräinen malli ja sitä on saatavilla litium- tai lyijyakulla. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD15-38H4
HELI CPD 20-25 SÄHKÖTRUKKI

HELI CPD- sähkötrukit ovat edullisin vaihtoehto pienissä sähkötrukeissa, mutta edustaa HELIn päämallisarjaa G-sarjaa. Tämä mallion laadukas trukkimalli saatavilla 4-pyöräisenä ja yhdellä ajomoottorilla sekä tasauspyörästöllä. G2-sarjalaista on saatavissa litiumakullisena. Trukin vakio- ja lisävarusteet esitteessä.

HELI CPD15-20G2
HELI CPD10-20 G3 LITIUM SÄHKÖTRUKKI

Tämä trukkimalli on 4-pyöräinen ja kahdella ajomoottorilla. Sähkötrukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD15-20G3

HELI CPD- sähkötrukit ovat edullisin vaihtoehto pienissä sähkötrukeissa, mutta edustaa HELIn päämallisarjaa G-sarjaa. Tämä pieni 3-pyöräinen takapyörävetoinen trukki on hinnaltaan ylivoimainen trukki kevyeen ajoon. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD13-15G

Tämä trukkimalli on 3-pyöräinen ja kahdella ajomoottorilla. Sähkötrukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD15-20G3

sähkötrukit, NOSTOKAPASITEETTI 2.0 – 3.8 T

HELIn sähkökäyttöiset vastapainotrukit kuuluvat kaikki G-sarjaan ja niitä on saatavissa 1,3 – 10 T nostokyvyllä. 5,0 T ja siitä pienemmät trukkimallit on juuri päivitetty ja EFG-mallisarja on julkaistu. HELI trukkien valtti on loistava hinta/laatu-suhde!

HELI SÄHKÖTRUKKI

HELI CPD- sähkötrukit kuuluvat G-sarjaan. Tämä trukkimalli on yhdellä ajomoottorilla sekä tasauspyörästöllä. Saatavana ainoastaan litiumakulla. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD20-38G2
HELI sähkötrukki G3 sarja

Tämä trukkimalli on kahdella ajomoottorilla ja märkälevyjarruilla. Saatavana lyijy- tai litiumakulla. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD20-35G3

sähkötrukit, NOSTOKAPASITEETTI 4.0 – 5.0 T

HELIn sähkökäyttöiset vastapainotrukit kuuluvat kaikki G-sarjaan ja niitä on saatavissa 1,3 – 10 T nostokyvyllä. 4.0 -5.0T kapasiteetin sähkötrukki on uusinta G3 -mallisarjaa ja sen varustetaso on malliston korkein. HELI trukkien valtti on loistava hinta/laatu-suhde!

HELI CPD- sähkötrukit kuuluvat G-sarjaan. Tämä trukkimalli on yhdellä ajomoottorilla, tasauspyörästöllä sekä märkälevyjarruilla. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD40-50G3

HELI CPD- sähkötrukit kuuluvat G-sarjaan. Tämä trukkimalli on yhdellä ajomoottorilla ja tasauspyörästöllä. Sähkötrukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD40-50G2

sähkötrukit, NOSTOKAPASITEETTI 6.0 – 7.0 T

HELI sähkökäyttöiset vastapainotrukit kuuluvat kaikki G-sarjaan ja niitä on saatavissa 1,3 – 10 T nostokyvyllä. HELI trukkien valtti on loistava hinta/laatu-suhde!

HELI 7.0 T Litium sähkötrukki

HELI CPD- sähkötrukit kuuluvat G-sarjaan. Tämä trukkimalli on yhdellä ajomoottorilla, tasauspyörästöllä sekä märkälevyjarruilla. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD60-70G

sähkötrukit, NOSTOKAPASITEETTI 9.0 – 10.0 T

HELI sähkökäyttöiset vastapainotrukit kuuluvat kaikki G-sarjaan ja niitä on saatavissa 1,3 – 10 T nostokyvyllä. HELI trukkienvaltti on loistava hinta/laatu-suhde!

HELI CPD- sähkötrukit kuuluvat G-sarjaan. Tämä trukkimalli on kahdella ajomoottorilla, kahdella hydrauliikkamoottorilla, tasauspyörästöllä sekä märkälevyjarruilla. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD90-100G