heli SÄHKÖtrukiT, NOSTOKAPASITEETTI 2.0 – 3.8 T

HELI valmistaa tähän kokoluokkaan kolmea eri mallisarjaa. HELI H4 on edullinen perustrukki, G2 ja G3 ovat varustelutasoltaan kattavampia. H4 ja G3 sarjan mallit ovat saatavilla joko lyijy- tai litiumakulla. HELI G2 mallisarja on saatavilla vain litiumakulla – se on suunnattu korvaamaan polttomoottorikäyttöiset trukit.

Sähkökäyttöisiä vastapainotrukkeja on saatavissa 0.8 – 10 T nostokyvyllä. Kaikki HELI sähkötrukit ovat saatavilla lämmitetyllä ohjaamolla ja soveltuvat myös ulkokäyttöön. Litiumakullisissa malleissa akusto on lämmitetty, jolloin sitä voi käytön lisäksi säilyttää myös ulkona. 

HELI litiumakut ovat huoltovapaita ja niissä on 5 vuoden tai 10 000 tunnin takuu, riippuen siitä kumpi ennemmin täyttyy.

HELI sähkötrukkien valtti on loistava hinta/laatu-suhde!

HELI SÄHKÖTRUKKI
HELI sähkötrukki G3 sarja

HELI CPD15-38H4 sähkötrukki on edullinen 4-pyöräinen perusmalli. Malli saatavilla vain mekaanisilla hydrauliikan hallintavivuilla ja yhdellä ajomoottorilla. Saatavilla joko litium- tai lyijyakulla. Trukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD15-38H4

HELI CPD20-38G2 sähkötrukki yhdellä ajomoottorilla sekä tasauspyörästöllä. Saatavana ainoastaan litiumakulla. Malli on suunniteltu korvaamaan polttomoottorikäyttöiset trukit. Sähkötrukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä. 

HELI CPD20-38G2

HELI CPD20-35G3 sähkötrukki on varustettu kahdella ajomoottorilla ja märkälevyjarruilla.  Saatavana lyijy- tai litiumakulla. Sähkötrukin vakio- ja lisävarusteet nähtävissä esitteessä.

HELI CPD20-35G3