HELI 2.- 4.5 T sähköVETOTRUKKI

HELI G sarjan vetotrukit edustavat uutta sukupolvea ja ovat ympäristöystävällisiä. Tämä vetotrukki on etupyörävetoinen. Ohjauksessa AC-tyyppiset portaattomat säätimet. Digitaalinen näyttö, joka näyttää ajantasaisesti mm. työnopeuden, vikakoodit, ryömintänopeuden, tuntimittarin ja akun varauksen.Litiumakulla on 5 vuoden tai kymmennen tuhannen tunnin laatutakuu.

HELI VETOTRAKTORI SEISAALTAAN AJETTAVA

HELI G sarjan seisaaltaan ajettava vetotrukki, jota saatavilla 2 – 4.5 T vetokyvyllä Litiumakulla.

HELI 2. - 4.5 T VETOTRUKKI

HELI 1.5 – 6 T VETOTRUKKI

HELI G sarjan vetotrukit edustavat uutta sukupolvea ja ovat ympäristöystävällisiä. Tämä sympaattisenkin näköiseksi luonnehdittu vetotrukki on luotettava suorituskyvyltään ja ergonomiansa ansiosta sen ajomukavuus on taattu. Vetotrukki on takavetoinen ja kolmipyöräinen ohjauksen ollessa etupyörällä. Ajoelektroniikassaportaaton nopeuden säädin. Hiljainen käyntiääni, helppokäyttöinen jakäytössä tehokas.

HELI G SARJAN 1.5 -6 TONNINEN SÄHKÖVETOTRUKKI

HELI G sarjan takavetoinen vetotrukki. Trukki on kolmipyöräinen ohjauksen ollessa etupyörällä.

HELI 1.5 - 6 T VETOTRUKKI

HELI 20 – 25 T SÄHKÖVETOTRUKKI

HELI 20-25 T on uutta trukkisukupolvea edustava, ympäristöystävällinen sekä energiatehokas vetotrukki. Hiljainen käyntiääni ja helppokäyttöinen. Portaattomilla nopeussäätimillä sekä säädettävällä ohjauksella. Takavetoinen. HELI 20-25 T vetotrukkia käytetään laajasti niin lentoasemilla, rautateillä, postipalveluissa sekä logistiikassa.

HELI ELECTRIC TRACTOR ÖHMAN TRUKIT

HELI 20-25 T on takavetoinen, hiljaisella käyntiäänellä varustettu vetotrukki.

HELI 1.5 - 6 T VETOTRUKKI