mafi Trailerit ja lisävarusteet

MAFI trailerit ja lisävarusteet soveltuvat erinomaisesti teollisuuteen, satamiin ja logistiikkakeskuksiin. MAFI tuotteet ovat korkealaatuisia, luotettavia ja kestäviä. Saatavana perusmallien lisäksi myös räätälöityjä malleja.

(Huom. kuvat eivät välttämättä sisällä tekstissä mainittuja lisävarusteita.)

MAFIn teolliset ja heavy duty trailerit sopivat erinomaisesti sisäisiin kuljetuksiin. Saatavana useita erilaisia trailemalleja erilaisilla korin mitoilla, kansivaihtoehdoilla sekä hyötykuormavaihtoehdoilla.

Teolliset ja heavy duty trailerit

MAFIn lauttaperävaunujärjestelmä on nopea ja taloudellinen kuljetusväline satamissa ja teollisuudessa. Sovelluksesta riippuen kuljetusjärjestelmä pystyy käsittelemään jopa 250 tonnin hyötykuormat. Rulla- / lauttaperävaunuja on saatavilla kaikilla mahdollisilla pituuksilla ja leveyksillä.

Lauttaperävaunut

MAFI konttialustaa käytetään tavallisten ISO-konttien kuljettamiseen merisatamissa. Kontit lasketaan aluksesta alustalle, joka on kytketty MAFI traktoriin. Kontit on lastattavissa taipurettavissa konttialustan avulla satamaterminaalin.

Konttialustat

MAFIn haarukkatrukeille soveltuvat hanhenkaulat on suunniteltu perävaunujen turvalliseen kuljetukseen. Tämän yhdistelmän avulla voidaan siirtää jopa 50 tonnin hyötykuormia. Yksinkertainen kuljetusratkaisu antaa mahdollisuuden suorittaa sisäiset logistiikkatehtävät turvallisesti ja nopeasti, ja se myös vähentää kustannuksia.

Haarukkatrukkien hanhenkaulat

MAFI traktroreihin soveltuvia hanhenkauloja käytetään vetämään rulla- / rahtiperävaunuja. Ssaatavilla useampaa eri mallia.

Traktorien hanhenkaulat

Vedettävän lastin painopisteellä on ratkaiseva rooli vetoaisallisten perävaunujen vetämisessä. Tätä tarkoitusta varten MAFI painolastin paino voidaan asettaa
MAFI traktorin taka-akselin päälle. Saatavana on sekä pysyviä että irrotettavia versioita.

Painolastin painot