HELI TRUKIT

HELI on Kiinan vanhin ja suurin trukkivalmistaja 60 vuoden historiallaan ja sen tuoteskaala kattaa nostokaluston pumppukärrystä konttikurottajaan. HELI valmistaa vuosittain yli 120 000 trukkia.

MAFI VETOMESTARIT

MAFI on saksalainen 1957 vuonna perustettu yritys, joka valmistaa vetomestareita ja perävaunuja. MAFI on kehittänyt 60-luvulla lauttavaunun, joka on edelleen maailmassa hyvin suosittu perävaunu-malli.

NOSTON TRUKIT

Öhman Trukit Oy valmistaa ja myy NOSTON kääntömastotrukkeja Heinolassa. Trukki on suunniteltu pitkän tavaran käsittelyyn ahtaissa tiloissa, josta lisää esitteessämme. Nostoluokat ovat 5 – 9 tonnia ja ohjaamon voi tilata vasemmalle tai oikealle puolelle. Mastot, lisälaitteet ja tarvikkeet suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Ilmainen trukkien tarvekartoitus

Pyydä meiltä ilmainen trukkien tarvekartoitus. Tulemme tarvittaessa paikan päälle ja arvioimme trukkien tarpeen tiloihin ja käyttötarpeisiin nähden. Etsimme yhdessä sopivimman ratkaisun oli se sitten trukkien uusintaa, vanhojen trukkien lunastusta tai trukkien vuokrausta. Logistiikkaa optimoimalla voidaan saada aikaan merkittäviä säästöjä!

OTA YHTEYTTÄ