500:s HELI trukki Sasmetorille, onnittelumme!

Luovutimme tällä viikolla 500:nnen maahantuomamme HELI trukin heinolalaiselle Sasmetor Oy:lle. Sasmetor tarjoaa yksittäisiä laitteita ja linjaratkaisuja maalaukseen ja muihin pintakäsittelytarpeisiin.

– Sasmetor vaihtoi vanhan nestekaasukäyttöisen HELI-trukkinsa uuteen sähkökäyttöiseen HELI:in ja päivitti samalla varustetasoa yritykselleen sopivammaksi. Yhä useampi asiakas siirtyy käyttämään sähkökäyttöisiä trukkeja, sillä ne toimivat loistavasti sekä sisä- että ulkokäytössä, perustelee Öhman Trukit Oy:n varatoimitusjohtaja Patrik Öhman.

– Sähkötrukin käyttökustannukset ovat huomattavasti polttomoottorikäyttöisiä trukkeja pienemmät, jolloin investointi on helposti perusteltavissa. Sisätiloissa sähkötrukkiin siirtymisellä päästään kokonaan eroon sekä saasteista että melusta. Oikeanlaisella huollolla ei sähkötrukin akun uusinnastakaan tarvitse huolehtia vuosikausiin, Öhman opastaa.

Öhman Trukit Oy on toiminut vuodesta 2004 kiinalaisten HELI trukkien valtuutettuna maahantuojana. Tuomme maahan polttomoottorikäyttöisiä trukkeja, sähkökäyttöisiä vastapainotrukkeja sekä varastotrukkeja. HELI trukkien vahvuus on erinomainen hinta-laatusuhde. HELI valmistaa vuosittain yli 120 000 trukkia.

Onnittelumme Sasmetorille hyvästä valinnasta ja toivotamme kovaa käyttöä uudelle HELI sähkötrukille!

Lisätietoa ja HELI -trukkivalikoimamme nähtävillä nettisivuillamme täällä.

Sasmetorin nettisivuille tästä .