HELI trukit jälleen maailman TOP 10 trukkivalmistajan joukossa!

trukki trukit HELI TRUKIT vastapainotrukki

Hieno saavutus HELI trukeilta

Yli 60 -vuotta trukkialalla toiminut HELI on jälleen yltänyt hienoon saavutukseen pystyttelemällä 10 parhaan trukkivalmistajan joukossa hienolla yhdeksännellä sijallaan. HELIn taakse jäivät kone- ja trukkivalmistajat Doosan (12), Hyundai (15) ja Combilift (17) saksalaisen DHF-lehden raportin mukaan(*.

HELI vakiinnuttanut asemansa maailmanlistalla

HELI on vakiinnuttanut asemansa maailmanlistalla yhtenä kärkimerkkinä. HELIn vahvuuksia ovat olleet alusta saakka sen hyvä laatu yhdistettynä edulliseen hintaan. Lisäksi HELI on tullut tunnetuksi yli 60 vuoden historiallaan Kiinan vanhimpana ja suurimpana trukkivalmistajana ja saavuttanut sen kautta luottamuksen etenkin verrattuna toisiin kiinalaisiin merkkeihin. HELI onkin Aasian maiden vahvimpia trukkitoimittajia.

HELIn yhtenä menestystekijänä on sen laaja trukkien tuoteskaala, joka kattaa nostokaluston pumppukärrystä konttikurottajaan. Öhman Trukit Oy on toiminut HELIn maahantuojana vuodesta 2004, hoitaen myös HELIien huollot ja varaosatoimitukset sekä myynnin.

Pieniä muutoksia rankingissa

Saksalaisen DHF-lehden raportin mukaan Toyota on edelleen top 10 maailmanlistan kärjessä 26,82% markkinaosuudella. KION Group eli Linden ja Still:in valmistaja pysyy toisella sijalla 14,59 prosentilla, jota seuraa Jungheinrich 9,28 prosentilla. Neljäntenä Mitsubishi Logisnext 8,83% osuudellaan.

Pieniä muutoksia rankingissa ovat Manitou ja Kalmar, seitsemäs ja kahdeksas, vaihtaen sijaintia viime vuodesta. Vastaavasti Clark ja Doosan (11. ja 12.) ovat myös vaihtaneet paikkoja viimeisimmässä listassa. Raportin tekijän Jurgen Warmboldin analyysin mukaan saapuneet tilaukset vuodelle 2019 laskivat 1506 876 yksikköön vuoden 2018  1 537 979 yksiköstä. Lasku oli ensimmäinen lasku kuuden vuoden kasvun jälkeen.

Euroopassa WITS on raportoinut, että trukkien tilaukset laskivat 33 512 yksikköä 490 551 yksiköstä, ja Länsi-Eurooppa laski 6,7%. Itä-Euroopassa lasku oli hieman pienempi (5,6%). Amerikassa tilausmäärät laskivat 6,7%. Pohjois-Amerikan markkinoilla tapahtui suurin lasku, 7,9%.

Aasia kärsi laskevasta trukkien myyntitrendistä, tilausten kuitenkin noustessa 4,9%. DHF -lehden mukaan huomattava nousu trukkimarkkinoilla on ollut Kiinassa, jonka markkinat ovat kasvaneet vuodesta 2018 noin 436 000 trukista 473 000 trukkiin vuoteen 2019. Kasvua on ollut siten 8,5%. Suurin häviäjä trukkimarkkinoilla oli Afrikka ja Australia / Oseania, joiden laskua trukkien myynnissä on ollut 12,5%.

Vahva suositus HELI trukkeihin

Suosittelemme lämpimästi HELI trukkeja! Tuomme Suomeen noin sataa erilaista HELI trukkimallia kuten vastapaino- ja työntömastotrukkeja, pinonta- ja lavansiirtovaunuja ja haarukkavaunuja eli pumppukärryjä. Meiltä saat myös kätevästi kaikkien HELI trukkien varaosat ja tarvikkeet.

Koko valikoimamme on nähtävissä nettisivuillamme täällä.

sekä valikoima varastotrukkeja sekä trukkivaraosia tilattavissa suoraan verkkokaupastamme https://verkkokauppa.ohmantrukit.fi/

 

 

Lähde: ForkliftAction, News Edition 1014 – 25 February 2021.

(*laskentatavat trukkivalmistajien TOP 10 listalla vaihtelevat hiukan tarkastelunäkökulmasta riippuen. Esimerkiksi pelkästään trukkien myyntimäärällä laskettuna jättäen pois esim. konttikurottajat, HELI on maailmanlistan 7:s.