Haluatko säästää trukkiasioissa?

Öhman Trukit palvelee kaikissa trukkiasioissa, trukkivaraosat, trukkitarvikkeet, trukkivuokraus ja trukkileasing

MEILTÄ SAAT LAADUKKAAT TRUKKIVARAOSAT KAIKKIIN MERKKEIHIN JA MALLEIHIN EDULLISESTI

Meiltä saat trukkien varaosat ja tarvikkeet, kaikkiin trukkimerkkeihin ja malleihin. Kaikki myymämme varaosat ovat laadukkaita, joko alkuperäisosia tai laatutarvikeosia. Tarvikeosista toimitamme halutessasi laatutiedot. Kaikissa osissamme on myös takuu. Voit asioida helposti joko soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

Kaikki trukkivaraosat, soita: 010 420 4434

anssi.naakka@ohmantrukit.fi

HYVÄT MAKSUEHDOT UUSIIN TRUKKEIHIN

Uusien trukkien hankinta onnistuu ostamisen lisäksi myös leasingilla. Sopiva leasingmuoto haetaan yrityksenne tarpeiden mukaan. TrukkiLeasingissa yrityksenne ei tarvitse sitoa pääomia trukkiin ja on muutoinkin järkevä tapa trukin vaivattomaan hankintaan.

TrukkiLeasingiin voidaan sisällyttää pelkkä trukki tai myös eriasteisia kunnossapitosopimuksia. Trukkeja uusiessasi arvioimme maksutta nykyisen kalustosi ja teemme siitä lunastustarjouksen. Annamme myös tarvittaessa oman näkemyksemme yrityksenne logistiikan kehittämisestä trukkien osalta.

Uudet trukkimme löydät nettisivuiltamme täältä.

Meillä on myös hyvä valikoima käytettyjä trukkeja. Käytetyt trukkimme löydät nettisivuiltamme täältä.

Trukkimyynti, soita: 010 420 4431

risto.niukkanen@ohmantrukit.fi

OLEMME SUOMEN EDULLISIN TRUKKIVUOKRAAMO

Meiltä saat trukin tarpeeseen kuin tarpeeseen – nopealla aikataululla ja taatusti edulliseen hintaan.

Trukkikalustomme kattaa n. 200 trukkia lavansiirtovaunusta terminaalitraktoreihin. Olemme vahvasti erikoistuneet myös harvinaisempiin trukkitarpeisiin.

Toimitamme trukit joustavasti omalla vaihtolava-autollamme ja yhteistyökumppaneidemme trukkien kuljetukseen tarkoitetulla kalustolla. Trukkitoimituksen yhteydessä kuljettajamme antaa tarvittaessa myös trukinkäyttö -koulutuksen.

Lisätietoa trukkivuokrauksesta ja leasingista saat nettisivuiltamme täältä.

Trukkivuokraus, soita: 010 420 4432

patrik.ohman@ohmantrukit.fi

HUOLLAMME KAIKKI TRUKKIMERKIT

Huollamme ja korjaamme kaikki trukki- ja vetomestarimerkit joko toimipisteillämme tai asiakkaan tiloissa huoltoautolla liikkuen Etelä-Suomen alueella.

Henkilökuntaamme kuuluu 7 asentajaa, joilla kaikilla on täysvarusteltu trukkihuoltoauto. Trukkikorjaamomme sijaitsevat Lahdessa ja Heinolassa. Muu Suomi hoituu tarvittaessa yhteistyökumppaneidemme avulla. Laajemmissa trukkiremonteissa rahtaamme korjauskohteen lähimmälle korjaamollemme ja tuomme vuokratrukin tilalle.

Lue lisää trukkihuollosta nettisivuiltamme täältä.

Trukkihuolto, soita: 010 420 4433

ohmantrukit@ohmantrukit.fi

OLEMME AVANNEET TRUKKITARVIKKEIDEN VERKKOKAUPAN

Löydät hyvän valikoiman trukkitarvikkeita ja varaosia sekä varastotrukkeja nyt myös juuri avatusta verkkokaupastamme. Verkkokaupan maksutapana on lasku, jolloin saat mukavasti maksuaikaa kaikille ostoksillesi!

Klikkaa verkkokauppaan: http://verkkokauppa.ohmantrukit.fi 

 

Asiointi kanssamme on helppoa ja vaivatonta.

Lisäksi säästät selvää rahaa!

 

Trukkiterveisin,

Öhman Trukit Oy:n väki

 

Ps. Joko luit trukkivertailumme, kumpi on järkevämpi hankinta, sähkötrukki vai dieseltrukki? Jutussa tuodaan esiin mm. sähkö- ja diesel- sekä kaasutrukkien käytössä huomioitavat asiat. Klikkaa trukkivertailuun tästä.